Mandag 16 april har vi vært så heldige å få Lofthus samvirkelag til å holde åpent bare for oss.

http://www.lofthussamvirkelag.no/

Adresse: Damplass 2, 0852 Oslo

Åpent: 19.00 – 22.00

Det er ca 15 minutter å gå fra Gaustad, ca 5 minutter fra Thon hotell Ullevål.

Dette er en pizzarestaurant i det øvre sjiktet så kjøkkenet lager all maten til oss, ikke noe prefabrikkert. Vi må derfor telle opp på forhånd slik at de får laget riktig antall pizzabunner etc.

Menyen blir som på nettsiden.

Pizzaene er passelige til en person, pris 190/195. Hvilken pizza du vil ha gir du beskjed om når du kommer. Eventuelle andre avvik (ikke chilli, ikke hvitløk etc gir du også beskjed om når du kommer)

OBS Hvis du ikke spiser Lactose eller Gluten MÅ de få beskjed om dette på forhånd siden det er i pizzabunnene som gjøres klart på forhånd.

Tre alternative desserter: Tiramisu, brownie, eller kule is (2 kuler). Samme pris for alle: 70. Fint om du velger hvilken dessert du vil ha på forhånd slik at kjøkkenet får bestilt inn riktig antall.

Drikke:

  • Mineralvann: fra 46,-
  • Vin fra 105,-
  • Øl fra 86,-

Siden dette er en «nabolagsrestaurant» må de (alltid) stenge kl 22.00. Siste servering blir ca 21.30.

Betaling: Det blir presentert en regning pr bord og den enkelte betaler for seg i baren. De foretrekker kort, men tar også kontanter. De tar alle kort utenom AMEX.

Det er plass til max 70 gjester i lokalet. Førstemann til mølla.

Klikk på lenken for å melde deg på, bestille dessert og reservere deg for gluten/lactose. NB: dette er forpliktende påmelding siden restauranten må ha en minimums omsetning for å kunne holde åpent.